Zondag 30 december 2018

TheColorGrey

Met fans als Romelu Lukaku en Oddisee is de zingende en rappende twintiger uit Antwerpen the next big European thing.

Met vibes van Drake, KAYTRANADA en The Roots brengt hij een mix van soulvolle beats, doordachte teksten en een laidback vibe. Een goeie dosis urban soul kon dus zeker niet ontbreken op ons Zebrawoods podium.

http://thecolorgreymusic.com/


Programma:
17h30 Doors
19h00 Martha Da'ro in XYZ lounge (voor tickethouders)
20h30 TheColorGrey
22h00 Danga in XYZ lounge (free entrance)
01h00 End


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt tot 120 personen. Eigen drank is niet toegestaan in onze lounge, tent en middenplein.

Voorprogramma

Martha Da'ro

Martha Da'ro zette haar eerste stappen in de muziekwereld met het hiphopcollectief Soul'Art. Nu gaat ze solo verder en werkt ze aan haar eerste EP "Cheap Wine & Paris" dat in Februari uitkomt. Ze brengt een mix van hiphop, soul en funk. Zo speelde ze al het voorprogramma voor Mahalia in de Botanique en TheColorGrey in de Kreun. Naast haar zang talent kreeg ze ook veel lof voor haar kunsten op het witte doek met de film Black. Martha heeft zeker indruk gemaakt want op 30 december brengt TheColorGrey haar opnieuw mee als support. Drie weken geleden bracht ze haar eerste single "Summer Blues" uit.

https://www.facebook.com/Martha-Canga-Antonio-160580814298549/

Na het concert

Danga

Na TheColorGrey in de concerttent mogen we Danga verwachten in onze XYZ lounge. Danga groeide op in een heel muzikale familie, zijn vader speelde gitaar en zijn grootvader saxofoon. Het is dan ook maar natuurlijk dat hij een grote interesse ontwikkelde in muziek. Hij startte bij het Antwerpse kledingmerk Arte waar hij verantwoordelijk was voor het mixen op hun events. Door zijn ervaring en specifieke stijl mocht hij al shows spelen over heel België en op 30 december staat hij bij ons in de lounge.

https://www.facebook.com/Dangamusic/